ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Υπάρχουν ακόμη εξειδικευμένα σεμινάρια στήριξης για στελέχη και εργαζόμενους επιχειρήσεων, όπου οι ρυθμοί συχνά είναι εξαντλητικοί. Στοχεύουν στο να στηρίξουν τους εργαζόμενους με ειδικές τεχνικές, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν αναμφίβολα στην επαγγελματική τους πορεία.
Το άγχος, η εργασιακή εξάντληση (burn out), η ένταση, η έλλειψη συγκέντρωσης, και η δυσκολία επικοινωνίας με συνεργάτες είναι συχνά η αιτία για δυσκολίες και δυσφορία. Ειδικά όταν χρειάζεται να διεκπεραιωθεί όγκος δουλειάς που απαιτεί διαύγεια και δημιουργικότητα σε συνδυασμό με πολύ αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Αν δεν αντιμετωπιστούν γρήγορα τέτοια σημάδια συχνά καταλήγουν να προκαλέσουν και σωματική ασθένεια. Έτσι δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Υπάρχει τρόπος να προλάβει κανείς αυτά τα προβλήματα. Ευτυχώς έχει αρχίσει αυτό να γίνεται αντιληπτό και από τους εργοδότες και ήδη αρκετοί, με δικιά τους πρωτοβουλία και έξοδα, προσφέρουν στα στελέχη τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τέτοια σεμινάρια στον εργασιακό τους χώρο.

Όλοι ξέρουμε ότι όταν είμαστε χαλαροί και ήρεμοι αποδίδουμε και πολύ καλύτερα στη δουλειά μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10/07 - 6/08

BACK